Citiraj:
Autor walbandon
hvala puno na odg. probati cem wireless ja misilim prvo, pa ako ne bude ok, prokopati cemo im kabel.
hmm, razmisljao sam jos nesto, switch ne bi mogao raditi bez zraka, zar ne: stoopid , mislim pregrijao bi se i bye-bye, znaci, mislim da on nikako ne bi smio u kutiju pa pod zemlju...bit ce to zanimljiv projekt  
|
Wireless će biti ok ali antene obavezno na krov ako želite imati dobar signal..jer ne znam kolike su te kuće između vas???
Iako nemate los tj ne vidite se uvijek postoji mogućnost da se spojite preko odbijenog signala ( ja sam stalno bio tako spojen i signal je bio super, neki su kroz zgradu primali signale itd..) jer u praksi se uvijek može svašta dogoditi.
Za početak probajte iz kuće spajanje pa onda na krov ako ne upali..
Izbjegavajte usmjerene antene poput yagica baš zbog tih odbijanaca...amos antena će biti sasvim ok za to ili biquad/bicircle..
Switch bez zraka ?? Na umjetnom disanju hehe (uvijek možete zakopati i bocu kisika s njim).. Ma samo ga zakopajte ali možete na njega dodati i pasivne hladnjake da se baš ne "kuha" ako vam to nešto znači...Pod zemljom je temperatura uvijek niža tako da nema straha...