View Single Post
Staro 10.10.2006., 11:36   #21
sNNooPY
Premium
Moj komp

sNNooPY's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Prije montiranja coolera zakreneš nožice u desno tako da strelica ide prema van i onda ubadaš po ploči kak je rekao Mitzek.
evo sad sam probao i nece. ova 3 savrseno sjednu a taj nikako da se cuje klik.nemogu jace stisnut, bojim se da ne s***em maticnu.i ovako on drzi,probo sam ga micat i ne mrda. mislim da je samo onaj zavrsni dio kapice nije upao unutra, ona krilca, vec da stoje stisnuta u otvoru.

al ***e me ta temperatura. evo upalio sam komp (trenutno se windoze instaliraju) i temp je 36-37 u idleu. MBO je na oko 27. koji qrac? stavio sam fino Artic Creamique na sredinu proca, kad sam stavio cooler to se fino rasporedilo, nije mi jasno otkud tolka temp? zar ne bi trebalo bit oko 30 u idleu? jos je gore i cuveni-najbolji-sve-hvaljeni Freezer 7 Pro (kupljen po vasoj preporuci). wtf?
ventovi svi rade (prednji upuhuje,straznji ispuhuje, i jos 2 side venta upuhuju). jel mozda smeta gornji side vent? vidi sliku

kablove sam sredio koliko sam mogo tak da oni vise nisu problem.
Citiraj:
Autor nicko Pregled postova
Kako hoces, vazno je da dodiruje kuciste
I da, imas i thread od masnoga, a imas i super pi, pa da vidimo do kuda ces
: nono : nema OC-anja ovog kompa. super pi i ostale programcice cu izvrtit radi testa stabilnosti.
sNNooPY je offline   Reply With Quote