View Single Post
Staro 08.10.2006., 19:43   #523
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Zvijerko Pregled postova
Svaka čast Renaultu, ali za Alonsa ćemo vidjeti kakav je zapravo vozač kad uđe u bolid koji trenutno nije ni do koljena ovom kojeg sad vozi. Neću se nimalo iznenaditi ako završi kao Jacques Villeneuve. Dok je bio u dobrom bolidu je bio dobar i sve, čim je otišao u lošiji, nema ga nigdje. A podsjetimo se kakav je Ferrari bio kad je Schumi tek došao. Ako se Alonso ipak dokaže, ja mu skidam kapu, onda ću reći da osim dobrog bolida ima i jako dobro znanje vožnje.

Vidi, prljavih trikova ima kod svih, samo kao što ti i drugi ovdje radite, niti novinari ne gledaju previše ostale ekipe. Svima je u centru pozornosti Ferrari sa svojim sranjima. Gledajte malo šta drugi rade, ne samo Ferrari. Uostalom, ne sjećam se koja je utrka bila, ali je Alonso napravio neko sranje za koje nisam mogao vjerovat da nije kažnjen. Da je to bio neki vozač iz neke druge ekipe bio bi sigurno kažnjen. Molio bih lijepo da prije nego što svi zajedno pogledate malo bolje i druge ekipe više ne pišete ovakve gluposti.

Za ovo ti je cassper napisao, ja u to nisam upućen. Ali bih dodao nešto, koliko godina se FIA trudila oslabiti Ferrari, to nitko od vas ne spominje. Nego jadan Renault je nešto koristio, sad su ovi to ukunili, mora da je zato da Ferrari osvoji naslov. Molim lijepo, razmišljajte malo objektivno.

Vjerujem da će Schumi dat sve od sebe da pobijedi, ali sumnjam da će osvojiti naslov jer previše toga bi se moralo pogoditi a s obzirom da Alonsovu sreću (Renaultovu kvalitetu) bolida, vjerojatnost je iznimno mala.

e pa prosle sezone Mclaren je imao konkurentan bolid cak i jaci od Renaulta samo su bili nekvalitetni,,,, snage nije nedostajalo ali izdrljivosti je,,,,,

da naravno da svi koriste razno razne trikove ali nitko toliko kao Ferrari,,,,,

i taj dio airodinamike nije samo Renault imao imali su i ostali ukljucujuci Ferrari ali na njihovim bolidima to bas i nije bilo toliko bitno kao Renaultu,,,,

i sto drugo da se zakljuci odjednom pred kraj sezone kad se Schumi priblizio Alonsu sad su bas nasli FIA glavonje takve mutave odluke donositi,,,,, gdje su bili prije sezonu i po,,,,, ne bas sada pred sam kraj,,,,,, to nema smisla,,,,

a ovo kakav je Alonso vozac,,,,,, e pa to je jako dobro dokazao kad je ne jednom drzao Schumia iza leda vise od 10krugova,,,,,, prosle sezone je bio u boljem bolidu ali ove Ferrari je bio totalno dominantan no opet ga je Alonso drzao iza sebe,,,,

i uspordba prije i sada nie oke jer sada PREVISE toga ovisi o bolidu a ne vozacu,,,,, sad ako imas mrvicu slabiji bolid i 10x boljeg vozaca nemozes nista napraviti ako 10x losiji vozac fino vozi ispred tebe mrvicu jaci bolid,,,,,,,

inace nakon ove sezone totalno prestajem pratiti F1 samo zato sa Schumi odlazi,,,,, i nista vise ne ostaje kako treba ondje,,, aktualni svjetski prvak ide u kantu od bolida Finac vozi za Ferrari,,,,,,,, FIA i njihove mutave odluke,,,,,

ma sve bljutavo nema smisla vise to pratiti sada je stvarno i vise nego CIRKUS
speedy-3 je offline