Citiraj:
Autor flood
Bio zuti tisak ili ne,kojeg porijekla je,neznam,mozda sam i pogrijesio sta sam to postao a nisam napravio analizu toka informacija.Izgleda da je britanski tisak uspjesno zarobio jos jedan nesvjesni um.Znam samo jedno:sad vidis kako je kad rikne motor nekome tko je najbrzi na stazi.Kolega,da imalo citas sta se pise,znao bi da govorim o Kimiju.Nadam se da ces sada napokon to shvatiti i ne pitati me vise za kog sam.Mozes fino otvoriti novi thread kojeg mozes nasloviti sa recimo:Koliko dugo Kimi nije oprao donje rublje!? i samozadovoljno ga popunjavati,imas moju punu podrsku...
Sta se tice Shumija,jedan od velikih vozaca i zao mi je sta ga nisam uspio uzivo vidjeti na stazi,nadam se da Kimija hocu.
Poz!
|
A sta rec frende osim steta sta je zarobio i tvoj nesvjesni um,nis ja nevidim kako je to kad rikne motor nekome jer o tome ni nepricamo,jer znam ja dobro o kome ti govoris zato je i naslovljena na tebe u vezi onoga clanka,ako se neko samozadovoljno popunjava to se ti repriziras,a to je vec postalo priprosto,pogotovo to oko samozadovoljavanja,tako da bolje citaj text ubuduce,jer se sastojao od dva dijela,jos bih htio nadodati pa ja nisam ko neki da otvaraju postove i threadove samo da se ispljuje schumacher jer na takvu razinu nisam i nikad necu past jer to je dno dna poput ovoga kujundzica,a pogotovo veseliti se kad se neko uspije plasirati ispred schumija ma kako god se on zvao,e to stvarno znaci biti isfrustriran velicinom MS bez obzira jeli to ispred njega tvoj vozac ili neki drugi,ovo se odnosi na opcenitu situaciju pa nemoj opet krivi skuziti text da je namijenjen samo tebi,nadalje mislim da je to i dno dna sto se tice navijanja a pogotovo kad se pise o istim tezama a 90 % ljudi ih nije ni vidilo nego je culo o nekoga i onda mislim da to spada pod samozadovoljavanje s popunjavanjem,zasad poz!
A kad vec stavljas clanke pogledaj i iznesi mi usput clanke o ROSSIJU,covjeku koji je kralj u svojoj klasi kao sto je i schumi u formuli,pa ce ti biti sve jasnije sto sam napisao,mozda ti i oslobodim um napokon...