View Single Post
Staro 08.10.2006., 15:54   #517
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
eeee kocnica,,,,,,, nisam mislio na kocenje u samoj utrci to je sasvim normalno,,,, mislio sam na ovo sa je bilo u subotu na kvlaifikacijama,,,,,,

to sto se Alonsov bolid ne kvari i sto se u nikoga nije zabio nema nikakve veze sa SRECEOM sreca je kad se jedva izvuces iz neke super sje*** situacije kao dva tri vozaca samo sa se na zabiju u tebe,,,,, a ne to da je Renault jednostavno napravio kvalitetan i izdržljiv bolid + dobar vozac i to je kombinacija za naslov prvaka,,,,,,,
Svaka čast Renaultu, ali za Alonsa ćemo vidjeti kakav je zapravo vozač kad uđe u bolid koji trenutno nije ni do koljena ovom kojeg sad vozi. Neću se nimalo iznenaditi ako završi kao Jacques Villeneuve. Dok je bio u dobrom bolidu je bio dobar i sve, čim je otišao u lošiji, nema ga nigdje. A podsjetimo se kakav je Ferrari bio kad je Schumi tek došao. Ako se Alonso ipak dokaže, ja mu skidam kapu, onda ću reći da osim dobrog bolida ima i jako dobro znanje vožnje.

Citiraj:
za schumia navijam otkako pratim F1,,,,,,ali stvarno je imao bisera i sada pred kraj ove sezone FIA totalno radi za njega oke jednom su ga poslali da starta iz boksa sa je stao nasred staze,,,,,,,, nije da mi je drago sto mu se motor razletio sada ali nije mi previse ni zao,,,,,,, da moze on voziti nepogrjesivo i sve ali to sto je najbolji vozac u F1 trenutno (a vjerojatno i jos dosta nakon sto de ce biti) ne mjenja cinjenicu da se u Ferrariju koristio svim mogucim prljavim trikovima koji postoje i da ga sada jos i FIA podupire,,,,,
Vidi, prljavih trikova ima kod svih, samo kao što ti i drugi ovdje radite, niti novinari ne gledaju previše ostale ekipe. Svima je u centru pozornosti Ferrari sa svojim sranjima. Gledajte malo šta drugi rade, ne samo Ferrari. Uostalom, ne sjećam se koja je utrka bila, ali je Alonso napravio neko sranje za koje nisam mogao vjerovat da nije kažnjen. Da je to bio neki vozač iz neke druge ekipe bio bi sigurno kažnjen. Molio bih lijepo da prije nego što svi zajedno pogledate malo bolje i druge ekipe više ne pišete ovakve gluposti.

Citiraj:
Zvjerko,,,, ima ona neka pizdarija neki dio airodimanike sa je FIA izbacila koristili su to i jos neki drugi bolidi ali nije im bilo toliko bitno kao Renaultu
Za ovo ti je cassper napisao, ja u to nisam upućen. Ali bih dodao nešto, koliko godina se FIA trudila oslabiti Ferrari, to nitko od vas ne spominje. Nego jadan Renault je nešto koristio, sad su ovi to ukunili, mora da je zato da Ferrari osvoji naslov. Molim lijepo, razmišljajte malo objektivno.

Citiraj:
u Brazilu tko god da pobjedi nije bitno sigurno se bude samo o Schumiju pricalo
Vjerujem da će Schumi dat sve od sebe da pobijedi, ali sumnjam da će osvojiti naslov jer previše toga bi se moralo pogoditi a s obzirom da Alonsovu sreću (Renaultovu kvalitetu) bolida, vjerojatnost je iznimno mala.
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline