View Single Post
Staro 08.10.2006., 15:26   #516
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor cassper Pregled postova
frende taj kujundzic je uzeo text iz jednoga britanskoga zutoga lista,a svi mi znamo kako disu britanci jer nemaju svjetskoga prvaka vec dosta dugo,a taj isti seronja je preuzeo text iz istih novina i napisao prije nekoliko sezona prije utrke o nekoj smrti schumije bliznje rodbine sto je bila apsolutna laz i to je sve doslo do vozaca - nebrini pobrinuli su se britanci da dodje do schumija...a taj isti kujundzic je apsolutno cvjetao kao i sad na tim lazima...neznam sta to tebi uopce znaci staviti sad ovdje neki text,ali bilo bi lijepo da vidimo za koga si kao i svi da se izjasne pa da mi fino zute stampe izvadimo van koje ima ohohoho jako puno da bi se zacudio malo,pa bi shvatio kolko ima prljavoga fesa o svakome a pogotovo kolko je lazi napisano u vezi schumija a zna se i odakle..jos da nadodam da FIA je sve samo ne uz schumija,to je lupetanje prazne slame i te stvari ne stoje.Ono u monacu je bio najbrzi u svim sektorima i kad se FA malo rasplakao FIA je odmah kaznila schumija,a za to nije kaznila FA istom kaznom,tako da odmah otklonimo sumnje u zacetku...a o prljavim trikovima nebih pricao jer ima takvih trikova koji su gori od bilo kojega od MS eto toliko
Bio zuti tisak ili ne,kojeg porijekla je,neznam,mozda sam i pogrijesio sta sam to postao a nisam napravio analizu toka informacija.Izgleda da je britanski tisak uspjesno zarobio jos jedan nesvjesni um.Znam samo jedno:sad vidis kako je kad rikne motor nekome tko je najbrzi na stazi.Kolega,da imalo citas sta se pise,znao bi da govorim o Kimiju.Nadam se da ces sada napokon to shvatiti i ne pitati me vise za kog sam.Mozes fino otvoriti novi thread kojeg mozes nasloviti sa recimo:Koliko dugo Kimi nije oprao donje rublje!? i samozadovoljno ga popunjavati,imas moju punu podrsku...
Sta se tice Shumija,jedan od velikih vozaca i zao mi je sta ga nisam uspio uzivo vidjeti na stazi,nadam se da Kimija hocu.
Poz!
@Jelc-u potpunosti se slazem,iako sam i sam pridonio tome...