View Single Post
Staro 08.10.2006., 14:58   #61
mavidako
Premium

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor EvilM@ster Pregled postova
E sad nisam nesto puno klokao jer imam box cooler tako da ne zelim dizati napon ali sa default naponom proc iz siga mi ide do 2400MHz da radi full stabilno bez ikakvih problema, znaci napon nisam dizao nego sam samo dizao FSB do 270, HTT mnozitelj sam smanjio na 3 i omjer memorije tako da mi ispadne ispod 400..... Znaci nisam dizao nista osim FSB a sve ostalo sam smanjio tako da bude priblizno isto kao i prije clockanja...

To je to za sada, dok dobijem placu onda stavljam zalmana na proc a vjerovatno i na chipset, pa cu vam reci dali ide gore ili ne i kolike su promjene u temp, mozda i ubodem neku kvalitetnu memoriju pa cu probati malo jace clockati onda, a mozda i winchestera zamjenim sa san diegom 3700+ (ovisi kolika ce biti placa ) pa cu onda jos malo muciti plocu...

Mislim da je najbolje da sva pitanja stavljate tamo gdje je review da sve bude na jednom mjestu tako da potencijalni kupci ili sadasnji korisnici maticne nemoraju okolo po forumu traziti...

Napravio isto kao i ti. Temp se digla 10 stupnjeva. Pokrenuo Titan Quest (igru), i grao jedno 10-15min i smrzo se komp.

Eto stavio sam sliku u prilog kako to sad izgleda, a sad koliko se vidi...to je upitno,
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled2.jpg‎
Views:	190
Size:	79.9 kB
ID:	6626  

Zadnje izmijenjeno od: mavidako. 08.10.2006. u 15:12.
mavidako je offline   Reply With Quote