eeee kocnica,,,,,,, nisam mislio na kocenje u samoj utrci to je sasvim normalno,,,, mislio sam na ovo sa je bilo u subotu na kvlaifikacijama,,,,,,
to sto se Alonsov bolid ne kvari i sto se u nikoga nije zabio nema nikakve veze sa SRECEOM sreca je kad se jedva izvuces iz neke super sje*** situacije kao dva tri vozaca samo sa se na zabiju u tebe,,,,, a ne to da je Renault jednostavno napravio kvalitetan i izdržljiv bolid + dobar vozac i to je kombinacija za naslov prvaka,,,,,,,
za schumia navijam otkako pratim F1,,,,,,ali stvarno je imao bisera i sada pred kraj ove sezone FIA totalno radi za njega oke jednom su ga poslali da starta iz boksa sa je stao nasred staze,,,,,,,, nije da mi je drago sto mu se motor razletio sada ali nije mi previse ni zao,,,,,,, da moze on voziti nepogrjesivo i sve ali to sto je najbolji vozac u F1 trenutno (a vjerojatno i jos dosta nakon sto de ce biti) ne mjenja cinjenicu da se u Ferrariju koristio svim mogucim prljavim trikovima koji postoje i da ga sada jos i FIA podupire,,,,,
Zvjerko,,,, ima ona neka pizdarija neki dio airodimanike sa je FIA izbacila koristili su to i jos neki drugi bolidi ali nije im bilo toliko bitno kao Renaultu
u Brazilu tko god da pobjedi nije bitno sigurno se bude samo o Schumiju pricalo