Tema: Dobih Maxtv
View Single Post
Staro 07.10.2006., 15:01   #116
Flatline
Premium
Moj komp

Flatline's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Dawar Pregled postova
Kolko sam čitao na njuzima kažu da im je T com poslao mail da do 30.11. moraju se odlučit ili ide isključenje tak da nije do 31.12
evo ja dobio mail

"Poštovani,

zahvaljujemo Vam na sudjelovanju u testnoj grupi korisnika MAXtv-a. Testno razdoblje ističe krajem studenoga te Vas ovom prigodom pozivamo da postanete MAXtv korisnik. Komercijalno korištenje MAXtv-a omogućuje pristup videoteci s više od 100 filmova koja će se stalno nadopunjavati novim naslovima.

Iskoristite jedinstvenu ponudu, postanite MAXtv korisnik, i prva tri mjeseca plaćat ćete mjesečnu naknadu samo 1 kunu. Nakon isteka ovog promotivnog razdoblja mjesečna naknada za korištenje MAXtv usluge bit će 65 kuna. Ova ponuda vrijedi do 31. 12. 2006.

Cijena MAXtv prijamnika, uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca, iznosi 300 kuna jednokratno.

Ukoliko se odlučite za MAXtv, potrebno je popuniti Zahtjev na stranici maxtv.t-com.hr

Ako do kraja studenoga ne podnesete Zahtjev za MAXtv, smatrat ćemo da ne želite koristiti uslugu pod komercijalnim uvjetima te će Vam biti isključena, a T-Comovo tehničko osoblje javit će Vam se radi dogovora o preuzimanju postojeće opreme bez naknadnih obveza. "

Ja odustajem jer meni je previse 65kn mjesecno + da im platim 300kn.
Za sta da ja to platim?
Za onaj router koji je u banani i onaj uredjaj koji moze zimi sluziti kao grijalica u sobi???
Flatline je offline   Reply With Quote