View Single Post
Staro 07.10.2006., 01:30   #12
chagalj
Registered User

Datum registracije: Oct 2006
Glista, napravio sam sve kako si mi rekao, i nakon sati gnjavaze sam skuzio da radi tek kad DDRAM multiplier skinem sa AUTO i stavim 2.0 . Sad sve lijepo radi, odnosno nema kocenja u bootanju i slicno. I CPZ i SiSoft Sandra pokazuju 3.2 GHz i memoriju na 800 MHz. Ali kad sam ukljucio Stress prime na prvom procesoru (id-0) je isao bez kocenja, a na drugom se zaustavio nakon minute rada. NEki fatal error se pojavio. Nakon toga se sistem jako cudno poceo ponasat i resetirat sam od sebe. Sad sam u BIOS-u FSB stavio na 375 i zasada je sve OK. Memorija je x2 i radi na 750 Mhz. Da ostavim na ovim frekvencijama? Nije mi nesto posebno bitno tih 0.2Ghz a ne bi htio ni previse zagrijavat procesor, jer radim sa digitalnim audio aplikacijama koje poprilicno opterete procesor, a imam defaultni hladnjak. Mislis li da je ovakva postava ok? I da, latencije su mi 4-4-4-12, kako si rekao. Jos jedna stvar. Imam instalirane neke stare windowse, bez ijednog service pack-a. Za nekoliko dana cu instalirat novije. Jel mozda to utjecalo na ova resetiranja windowsa i slicno?
chagalj je offline   Reply With Quote