Citiraj:
Autor atha
Malo smiriti strasti - outsider, za sada si upozoren.
|
Hehe počeli smo ozbiljno ..ovo je bilo bez strasti i emocija nego čisto hladnokrvno jer mi nije bila namjera vrijeđati jer meštra ni ne poznajem a možda ga i znam budući da smo iz istog grada????:confused:
Pa gdje vam je smisao za crni humor ipak i ja moram biti dosljedan svome Insult-Terrorist zanimanju...

Radilo se o maloj profokaciji da vidim da nije neki novi sa riwi-a...
Citiraj:
Autor gonzo
ajde malo ohladi samo sam rekao da ima nesto vise opcija od dlinka ali da ima losiji radio(broadcom chipset)sto je usput dosta bitno, a ti se odmah pravis pametan,a sto se tice riwireless-a radio sam bezicne mreze dok jos nije ni postojao,a mikrotik je prica za sebe koja svakako nije za noob-ove zato ga i ne spominjem.Neke stvari iz posta necu ni komentirat jer ti ipak vise znas o WLAN-u od mene tako da nema smisla : flyingey
|
to sa riwireless-om je bila zaje....... ali vidim da nisi shvatio, a opet kad bolje razmislim i ja bi se uvrijedio da mi to netko kaže (mislim svaka čast njima dečki su ok jer se znamo) no neću o tome.. Jedna isprika i 100 eura na račun za naknadu zbog duševnih boli..
@atha
nema protekcije meni odmah daj žuti karton i za kaznu pogledati deset epizoda meksičkih sapunica...
@olio "ja samo želim znati hoće li mi omnica amo reć "sj*b*t" linksys"
Što god izabereš od toga nećeš puno pogriješiti.
Hoće li omnica sje.ati linksys i da li će se Esmeralda odlučiti za D-Link ??? gledaj u slijedećem nastavku..
Ako je to istina onda je i Elvis živ...:confused:
The End