View Single Post
Staro 05.10.2006., 18:24   #18
dxer
Premium

Datum registracije: Jul 2005
Tak ti je meni bilo kada sam kupio, tipkovnicu nije prepoznao i gotovo. Onda sam lijepo to odmah sutradan vratio i dali su mi drugi paket i sve je radilo OK. Ali da usput velim da sam jako razocaran finalnom izradom proizvoda kao i podrskom Logitecha (koje ustvari ni nema). Prvo kada sam kupio dok sam dosao doma vidio sam da su 2-3 tipke bile pokidane . Onda sam to odmah vratio, dali mi drugu. U tom drugom paketu tipkovnica nije bila prepoznata nikako pa sam sutradan ponovno nosio i dali mi treci paket. To je napokon proradilo.
Sto se tice te finalne izrade za ovakav ekskluzivni proizvod sam ocekivao ipak vise. Npr. kada Mediapad spojis do tipkovnice uopce nije u liniji nje nego je jednim dijelom dosta vislji. Ispod na misu ona povrsina gdje su nekakve specifikacije se ljusti i na poklopcu i iznad i ispod toga je sve bijelo !?

Tu i tamo ima problema i sa bluetoothom. Onaj docking station za misa (bluetooth hub) poludim kada namjestam misa da se pocne punit. iako dobro nasjedne punjenje uopce ne pocne. Preslagivam ga 10-15 puta dok ne uhvati punjenje. Nadalje, Mediapad sam ustvari nakon nekoga vremena full isljucio jer mi je isao na zivce. Naime, uopce ga ne diram, a baterije odu za nekih 14 dana. No najveci je problem iritantno upozorenje za baterije Mediapada koje stalno iskace iz traya, a baterije ustvari potraju jos 5-7 dana nakon toga.
Lijepo izgleda ovako od oka, ali ima svejedno nedostataka.
dxer je offline   Reply With Quote