View Single Post
Staro 03.10.2006., 15:25   #24
Andeo
Premium
Moj komp

Andeo's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Da barem projde 3 mjeseca. To je i glavni razlog svega, pa on jedini mora imati sve tako da moze sve pobirsati ako mu nesto ne pase. Mene boli q*** ja nisam htio biti admin niti ista na tom siteu. Meni su jedino zeceki bitni. Nego atha je otisao zbog toga, pa hebemu on i MM su kao jos administratori a ne mogu nista napraviti bez da Raka zamole da im nesto napravi. Covjek ocito ima potrebu da ga ljudi mole i trebaju i zato umjesto da si kupi psa svakih mjesec dana sve brise i valjda uziva u tome kako svi placu za njime i serverom. To je jedino logicno objasnjenje.

A Rak ovako kako si htio mene uvesti u to da nisam dobio pass pa sam digao bunu je podmuklo i glupo, na takve fore nitko normalan ne pada. Ja hocu otici iz lige vec pola godine pa mi nedate i kad mi je prekipjelo to voditi i htio sam ostati samo support i moderator bez ikakvih ovlasti ti meni prebacujes da ja hocu rcon pass. To je suludo i zbog jos jedne stvari a to je da je atha moj najbolji prijatelj, prijatelji smo od 6godine zivota, i meni ne treba rcon pass na tome serveru da bih promijenio mapu ili tip igre. Meni rcon ne treba a da sam ga htio mogao sam ga dobiti od athe. Tako da te price prodaj svojim slijepim slugama.