Citiraj:
Autor RAK
Rabbits site postoji, nije nigdje obrisan. Potrebno je samo lijepo pitati za njega.
|
DA, moram pitati za server i site, da te molimo na koljenima ili da ti prvo izgradimo crkvu. Rabbitsi postoje i biti ce ali bez tebe i tvoga sitea i foruma.
Citiraj:
Autor RAK
Prospavana noć i MM-ovo uvjeravanja su mi rekli kako 100-tinjak ljudi ne treba trpiti zbog trojke (bolje rećeno jednog) koji dižu bunu zbog toga što mu nisam dao rcon pass na igračem serveru. Vidim da je to bila sasvim dobra odluka. Manja je šteta nakon ovih promjena.
|
LOL. DA to je razlog, mislim da su svi mogli citati kako je jucer sve teklo, ja sam trazio call vote da vratis i rekao da necu voditi ligu a atha da nece biti admin i odmah si poceo sve brisati. U kakvom virtualnom svijetu ti zivis, stvarno ne znam ali ocito si ti tamo netko bitan pa te ostavljam u tome svijetu.Necu opet ulaziti sa takvima poput tebe u raspravu. Samo ti vladaj ili sam ili preko MM-a ja u takvom projektu nisam htio sudjelovati gdje cemo svi biti budale i poslusni kunici a ti ces se na svima izivljavati.