Forum CoD2You.com radi kao i do sada. Kao što ste mogli pročitati, bio je na održavanju. Stranica je i dalje na održavanju jer bi MM-u, kao odobi koja će se dalje brinuti o tome, bilo komplicirano održavati Joomla CMR. Vjerojatno će biti zamijenjen sa nekim manje kompliciranim.
Rabbits site postoji, nije nigdje obrisan. Potrebno je samo lijepo pitati za njega.
Biti će još nekoliko sitnih promjena da bi MM mogao, samostalno ili uz pomoć manjeg broja ljudi, uspješno održavati.
Igrači sever radi sigurno do 22.10., a nakon toga ga vjerojatno preuzima MM u ovakvom obliku kao i do sada. Na tom polju neće biti nikakvih promjena, osim što se iz toga ja povlačim kao igrač i admin. MM će imati tehničku podršku oko servera.
Izrada modova za taj server mi je i dalje dobra zabava, te će na serveru biti još novih. Ne mislim stati na tome što sam ponudio korištenje moda na chiterskom siteu i tu su ga odbili. Znam još nekoliko instanci koji ga neće odbiti. Ne radi se o letećim glavama i suludim krikovima nego o antiexplotu ili zabrani varanja u igri. Ako ništa, CoD2You će ga imati. Sasvim dovoljno zadovoljstva.
Prospavana noć i MM-ovo uvjeravanja su mi rekli kako 100-tinjak ljudi ne treba trpiti zbog trojke (bolje rećeno jednog) koji dižu bunu zbog toga što mu nisam dao rcon pass na igračem serveru. Vidim da je to bila sasvim dobra odluka. Manja je šteta nakon ovih promjena.
I sve to nije bilo nimalo potrebno, da se poslušalo moj savjet. JA odlazim, SVI OSTALI ostaju i sve je kao i do sada.