View Single Post
Staro 03.10.2006., 12:32   #11
G0RKI
Premium

G0RKI's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Codiac- Pregled postova
iskreno kada se radi klan onda trebaju biti tri lidera. jedan generalni jedan koji ce raditi oko sajta stvari i jedan koji ce biti zaduzen za ljudstvo.

Nadalje ta tri covjeka se trebaju jako dobro poznavati jer da jedan napravi sto je ovaj sada napravio druga dvojica mu dolaze doma i ***u majku jer se nemozes ponasati ko debil. Ako oces izaci iz klana izadji reci decki ja odoh i gotovo vozi ali brisati saj i forum je ne krajnje djetinjastvo vec neznam....

I da sve pricam iz iskustva.
S ovim se u potpunosti slazem... oni moraju znat sta drugi misli A NE samo bit jako dobri prijatelji... Predvidit reakciju drugoga i samo tako ce moc sve bit u redu... ja to znam jer sam takve probleme prosao.

Iskreno se nadam da vas trud i trud svih ostalih clanova i onih koji to nisu (a zeljeli su pomoci i doprinjeti tome) nece tek tako pasti u vodu.
Ne zelim se misat di mi nije misto i zabadat nos u vasa posla ali moram reci da je do sada sve bilo zaista odlicno i funkcioniralo je u najboljoj prijateljskoj atmosferi.
Biti lider i vodit (odrzavat) jedan forum i time pratit događanja u ligi... povlaci za sobom uzajamnu suradnju i odgovornost bas kao i u ostalim stvarim van granica ove virtualne kutije...
Ma ko god bio odgovran za rusenje/iskljucenje ili kako vec foruma nadam se da ce razmislit o svemu ovome..

Foxman: Godine nisu bitne bio on balavac od 17 godina ili obiteljski covjek.. sa 4 banke,bitno je ono sta je SVAKOME pojedincu u glavi nista drugo...
Tako da takve predrasude ne stoje... ima i ozbiljnijih (odgovornijih) sedamnaestogodisnjaka nego nekaih starih momaka koji imaju 40 godina i odnose se neodgovorno prema SEBI i ostalima.
Jedan covjek to ne mozes sve vodit....
G0RKI je offline