Evo, kao sta igraci COD2 mogu vidjeti da je COD2 forum pao dole kao i site moram napisati jos i objasnjenje svima ljudima koji su sudjelovali u tome projektu.
Mi koji smo financijski i kadrovski sudjelovali u svemu tome strasno smo razocarani i ne mozemo skriti svoju ljutnju i ogorcenje na jednu osobu koja se svojim izrazito zrelim ponasanjem na razini petogodišnjaka usudila prisvojiti sve sebi zato jer je napravila nekoliko modova. Zato jer je vodila site i forum i nikome nije dala da ista radi i to samo iz jednog razloga koji je danas svima ocit a to je da ima potpunu kontrolu i moze napraviti ovo sta je jucer napravio. Ja sam ga konstantno molio da ako on ne stigne uzdrzavati 2 sitea da meni da mu pomognem, cak sam i pisao stranice koje kasnije nisam mogao ubaciti jer mi nije dao pristup bazi. Njegovo objasnjenje je bilo da mi bazu nemre dati ne zato jer mi ne vjeruje nego iz osobnih razloga o kojima ne bi htio pricati. Danas vidimo koji su to razlozi.
Sta reci nego da je jedna osoba kojoj smo dali da to sve vodi jucer svojim ponasenjem potvrdila da su svi prigovori bili na mjestu. Kada je bez razloga obrisao site i onda na klanskom serveru rabbitsa napisao da odlazi iz klana. A kako mu nitko nije nista odgovorio par sati kasnije je i obrisao site i forum.
Tim postupkom se valjda mislio osvetiti meni a s time je samo dobio uz onih 160 razocaranih ljudi jos 10tak novih i potvrdio svoju razinu ponašanja.
Na kraju Vas pitam da li smo atha, Darth Vader i ja pogrijesili sto smo odbili slijepo slusati takvog covjeka? Što smo se usudili prigovoriti mu?