View Single Post
Staro 03.10.2006., 00:18   #46
mavidako
Premium

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor EvilM@ster Pregled postova
Vec sam postao i taman dok napisem do kraja nestane mi struje ...

Znaci ajmo ponovo, nabacio sam tu famoznu verziju biosa F6C koju sam uzicao od jednoga tipa jer ovi pametnjakovici iz gigabyta to jos nemaju nigdje za download... I pitate me sad kako se maticna sada ponasa, e pa ponasa se onako kako bi trebala, znaci ona poruka se ispise kao upozorenje da je FSB podignut iznad normale pa ti ako to ne zelis reagiras a ako zelis ostavis komp da se sam bota i to je to.... Ja sam za pocetak digao FSB na 240 kao probu i za sada sve radi bez frke... testirati cu jos malo i isprobavati pa cu napisati mali review maticne ploce posto ga bas i nema na netu.... Ploca je inace vise nego dobra ali joj ovaj bug nije trebao,...

Evo i slikice trenutnih postavki, i svi oni koji su zeljeli prodati tu maticnu bas zbog ovoga problema nemojte jer rjesenja ima : cheers2
Eto cisti dokaz da se co'eku trud isplati.
Mada sam zapoceo ovu temu i brljario po BIOSU, vratio sam sve sad na staro dok kolega ne istestira i napravi review sto i kako (ako bude voljan naravno), i uz to kaze gdje i kako DL taj BIOS, jer sam do sada koristio upgrade preko win, i naravno zadnje je F6 (bez "c" :-)).
Pa eto kolega kad istestirate sto i kako volio bih da to podjelite s nama, da i mi mozemo uzivati :-), na cemu cemo vam biti jako zahvalni cime zasluzujete

No moram priupitati imali kakve veze sto je moj Venice core?

Pozz
mavidako je offline   Reply With Quote