Evo da se i ja javim prije dva dana sam kupio tu plocu bez da sam gledao review na netu sto inace ne radim, bio sam izivciran sto su mi ovi u HG spotu podvalili "muda pod bubrege" pa sam uletio u prvi ducan i izabrao.. Izbor nije bio bas velik pa sam uzeo tu jer mi se cinilo da je ploca OK posto je Gigabyte sa NF4ultra chipsetom, da se kuzimo ne kazem ja da ploca nije OK ali ocito da ima neki bug u biosu koliko sam ja zakljucio... Znaci shema je takva da ako ides klokati prilikom podizanja javi se greska "Over CPU clock right now! CPU clock freq --- " e sad nisam se imao previse vremena baviti sa time jer mi je riknuo hard ali koliko sam ja shvatio greska je u biosu i nema pomoci, kazu da se neki puta sistem digne a neki ne, znaci ono probas 5-6 puta nece pa se 7 put digne... Isto koliko sam vidio ova E6 revizija biosa je zadnja i izasla je jos u 1mj pa mi se cini da ovo iz gigabyta uopce nece rjesiti taj problem..... Ja cu jos probati skuziti dal se to moze kako rijesiti ili ne pa javim, a ako netko od vas ima kakve informacije vise neka napise...
Btw isto tako na njoj vozim AMD64 3000+ sa Winchester jezgrom...