Evo nedavno sam nabavio ovu igricu i mislim da bi ju svatko tko bar malo voli strategije i da nema bas jako slab komp jer je zahtjevna jako.
Uglavnom imam problema sa igricom,pa me zanima da li jos netko ima nesto slicno ili mozda ima kakvu ideju da se sredi problem.
Evo kod sestre na kompu i kod prijatelja, oboje imaju AMD procesore i 512Rama.
Uglavnom minimalnu konfiguraciju. I sad, kod moje sestre je sve na low i igro sam igricu nekih 5sati kad su misije bile manje zahtjevne i nakon toga restart i poslje tog restarta svako malo restart sam od sebe na razlicitim mjestima, nekad prije ulaska u windowse, nekad na samom ulasku u windowse, nekad 2min nakon ulaska i sl.
Uglavnom vadio sam bateriju i IDE kablove, smanjio clock procesora i dobio opet normalan rad kompa i poslje sve vratio na normalne postavke i onda opet pokrenem igricu i odigram misiju i opet restart i opet isti problemi,sad sam opet svasta kemijao i mislim da je sad opet normalno sve.
Procesor je AMD 2500+ graficka ati9800Pro i 512MB rama. Snimio sam i patch koji navodno popravlja neke crasheve al eto...nis bas od toga.
Kod prijatelja je stvar jos i gora igra max 5 min i sve se restarta.samo kod njega nema restartanja poslje nego tek kad u igricu opet ude.