View Single Post
Staro 02.08.2003., 15:24   #11
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Originally posted by mitzek
vidim da te nisu šorali dok si bil mali ,pa si postal bahat!!
al ne brini,navratim ja koji dan,to se lahko sredi sa par zidarskih i 2-3 davljenja!!
gle..... ja imam 3(tri)baracude po kompovima i znam ak je novo da bi trebalo šljakat,ne!međutim sjecam se prve 80 gb cude koja se isto nije štela pojaviti,al mislim da znam da sam malo čačkal i da je stvar krenula i dan -danas radi...(a ti to znaš,jelda??
no,dobro nebum njalke sad vise,al moj je savjet:,nosi i mjenjaj dok vrijedi garancija!a od horze beži ko od crnog vraga ,jel sam čul da je imal posla sa maracovim homičusom!!! mene nebu više tak brzo videl!!a ne,ne...
joj sunce moje s dve zidarske :-) drž se ti valjka i farbe. nebuš ti tak skoro do mene... vidim ja da je žena nabacila lanc oko vrata i neda iz kuće :-) samo hrabro! BTW... nisam se bahatil i tukli su me dok sam bio mali... zapravo sam još uvijek mali... samo kaj me baš ne tuku puno... BTW... bluetooth mi radi... jako dobro

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote