Tema: Dobih Maxtv
View Single Post
Staro 25.09.2006., 01:15   #100
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor knez Pregled postova
Ja bih rekao da možeš. Malo je za***ancija vući PC do dnevnog boravka ali - možeš...
A kako mislis snimati? Spojiti preko s-videa na tuner ili graficku pa snimiti? Nisam siguran ali sumnjam da ne koriste neku zastitu tipa macrovision (mislim da se tako zove). A i kakva bi ti bila slika? Jel bi imao 5.1 zvuk? Ali bitno je da se moze.: suicide

Citiraj:
Autor h3lld Pregled postova
ma ono nisam iz grada, tak da kablovska otpada, a i sami vidite cim konkurencija vuce poteze, vuce i tcom, nisu oni od jucer, bit ce ista cijena dsl i kod njih i kod optime, samo treba malo pricekati, to je meni zasad najlogicnije rijesenje, jer nije meni samo do serija i filmova, to lagano nabavim, nego do nekih kanala tipa espn, discovery, bbc, national geographic i slicno...kod nas u mjestu je jedan lik testirao i njemu je islo sasvim lijepo, bez trzanja i slicnih gluposti...
krivo, tekom ce uvijek imati u najgorem slucaju nekoliko kuna skuplju uslugu, zato sto tekom iznajmljuje dio svoje infrastrukture alternativi i nesmije joj naplatiti ko i nama jer nebi alternativa mogla prezivjet, pa su cijene gotovo identicne ali ipak nize kod alternative.
I IMO preci kod alternative prisiljava tekom da rusi cijene, tako onaj tko ostane na tekomu donekle potice tekom da ga nastavi derati velikim cijenama.

A cuj ako ti imas vremena za gledati to sve, pa da ti se isplati placati harac tekomu za tih par programa, samo izvoli. IMHO platiti 65kn za svega nekoliko programa za gledati je idiotizam. Ali o ukusima se ne raspravlja, tako da vise necu o ovome, tko voli nek izvoli.: hello2 :
raf je offline   Reply With Quote