View Single Post
Staro 24.09.2006., 19:55   #29
hoskic
Freeride
Moj komp

hoskic's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Kas stavim memu na 2T najvise sta mogu ići sa HTTom je 237 a da mogu dignuti windowse, kod 1T to je 230, ali dva super pi na 32M prođe sa HTT 222.
Mislim da je onda ipak bolje HTT 222 sa memom na 1T
E da našao sam na netu članak o OC moga procesora gdje su došli do HTTa 252 ali naravno sa boljom memom bez podizanja napona a sa podizanjem do 274 što je diglo procesor na 3GHz!!! Zanima me samo komentar na ovu izjavu o naponu....
Citiraj:
The AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 processor comes set to run at 1.35 Volts and to go higher than 2.76GHz we need to increase the voltage running to the processor. To do this we just need to go to the system voltage menu in the BIOS and increase the voltage from 'auto' to whatever Voltage you like. The BIOS cautions going over 1.65V and that's not a concern as we just bumped it up to 1.45V. We also increased the memory voltage to 2.2V, which is the standard voltage on the Corsair PC2-6400C3 modules.
Znači li da bi ga bet problema mogao dignut napon procesora na 1.45V (sad radi na 1.36V) a također mi mema trenutno radi na 1.80V pa me zanima koliko bi mogao podignuti napon memorije a da je još sigurno, naravno svijestan sam da nemam Corsair memoriju.......
hoskic je offline   Reply With Quote