Kao sto rekoh nisam previse upucen u to s satelitskom, znam samo sto mi je prijatelj rekao. Nisam znao da nema discoveryja, tj. nisam uopce znao sta se ima, a prijatelj mi kaze da ima tonu programa. Mene iskreno ne zanima ni satelitska, ni kablovska. Imam DVB-T za snimiti s telke starije filmove i serija, a sto se tice ovih novijih stvari, tu je FLAT. I nema te novije serije ili filma kojeg se nemoze skinuti. ja eto samo kazem da bi se vise isplatilo uzeti flat i uzivati u neogranicenim mogucnostima. Je znam FLAT je 200 kn mjesecno, a ovo "samo" 65kn/mj. Ali gledano na to da ce ljudi htjeti i pogledati neki film preko VoD cijena je jos veca (a nemozes snimiti film, ko' sto si mogao iz videoteke).
E sad gledano da se lokalna petlja sve vise raspetljava, time i bolje ponude alternative. A uz taj MAXtv se 2 godine vezete na tekom, pa kad alternativa ponudi nesto bolje, morat ce se cekati do isteka ugovora. Evo vec sad optima nudi 1mbit + flat min za 73+70=143kn mjesecno. Dakle flat kosta kao i maxtv. Istina nije to punokrvni flat, ali se moze skinuti vise filmova i epizoda serija nego sto se to moze u mjesec dana prek maxtv-a pogledat, neracunajuci VoD.
Ali eto postoji problem sa dostupnoscu, ali to ce se rijesiti puno prije nego istekne dvogodisnji ugovor u tekomu. A da nepricam da se jos i ustedi na tel racunu.