Citiraj:
Originally posted by pinsla
kao prvo nisi precizirao koja je kartica točno ali kolko vidim saphirre. 900 kuna je puno pa si prije kupnje trebao pogledat koja je memorija na kartici. Predlažem ti da to i sad napraviš te ako je 3.6 ns bez problema je možeš dignut na 275.
Neće biti nikakvog bijelog dima ak karticu lagano dižeš npr za 5 mhz i pratiš dal imaš kakve artefakte na ekranu.
Jasno da mogu postojat takve kartice s obzirom na prilični rusvaj kod low enda kaj se tiče taktova i kvalitete memorije nije nemoguće iako mi je čudno.
Postoji mogućnost i da ps krivo očitava clock
I konačno tih 25 mhz ti u krajnjim performansama znači vrlo malo ali kartica bi trebala radit na 275 to sigurno
|
OK, ja sam malo prenaglio sa bijelim dimom i slicnim glupostima. Ne bi ja nikad kupio tu karticu, ali nisam imao kesa, a trebala mi je hitno kartica za LAN. Morao sam kupit na kredu (3 rate), a kako je jedino Diners dolazio u obzir morao je bit HGspot.
Sto se tice da nisam precizirao koja je kartica, za to imas sig.
Jucer sam sa Artifact Testerom testirao, a sa Omega driverima dizao takt.
Kada dignem mem na 275 niti mi ne treba artifact tester.
Trenutno je core na 285, a mem na 255 i ovdje se pojavljuje jedan artifact na 2 software artifact testa. Dobitak u performansama je 100 markova (znaci nista). Ali svejedno me smeta. Ne znam koji je mem. Jel se to moze softverski provjerit?