Tema: Dobih Maxtv
View Single Post
Staro 23.09.2006., 10:06   #88
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Ko sto rekoh, na sadasnje stanje nemoguce, osim da ti uvedu jos jednu adsl liniju pa za nju placas samo onih 65kn, al neznam bas koliko bi im se to isplatilo, a najvjerojatnije ce ponuditi adsl2(+), jer koliko sam cuo oni modemi sto u zadnje vrijeme daju podrzavaju tu novu tehnologiju, tak da... jos koja godina ugovora zbog novog modema

Ah vidi meni je potpuni idiotizam davati 65 kn za 4 discovery programa (na kojima BTW kao i na svakoj drugoj televiziji i nemas bas svaki dan nest za gledat, pogotovo racunajuci i na reprize i reklame), te jos 2-3 glazbena programa. znaci za 7 kanala koji valjaju od 55 placati 65kn mjesecno mi izgleda idiotski. Ajd da imaju neke programe poput spice platinuma, na kojima ima UVIJEK nesto za pogledati, onda bi se jos mozda i isplatilo. ovak je to totalni idiotizam.

Lijepo si uzmes satelitsku (1000-1500kn) i za (nisam siguran) 100kn godisnje piratu za kodove imas ove i puno drugih programa koji bolji od ovih sto tekom nudi. Znaci izuzmemo li pocetni trosak, 100 kn godisnje, naspram 65kn mjesecno za nekoliko puta manje programa... Izracunaj. A i raspitaj se koliko bi za tih 7 programa koji su gledljivi platio godisnje za oriđiđi sat karticu? ziher manje nego sto bi dao tekomu...
raf je offline   Reply With Quote