Tema: Dobih Maxtv
View Single Post
Staro 22.09.2006., 22:19   #86
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor mann Pregled postova
Jos mi je pod upitnikom sta ako imas dvije televizije. Pise da ce se omoguciti nesto do kraja godine sto ce omoguciti koristenje dva TV -a. E sada dali je to nesto prosirivanje bandwidtha ili novi uredjaji sa tom mogucnoscu pitaj vraga. Pitao 0800 9000 i naravno neznaju...

Sto se cijene i kanala tice osobno mi je dosta zanimljiv onaj science paket posto u mome kvartu nema kablovske. A cijena je oko dvije kune na dan. Prihvatljivo...
Ako imas dvije televizije mozes odmah zaboraviti na maxtv, tj da ih gledas istovremeno na obje telke. 1 maxtv vuce 4 mbita, dakle za dva bi ti trebalo 8 a to je maksimum adsl tehnologije, kojih se nikad nece moci dobiti zbog losih bakrenih parica. Dakle ili ces imati 2 adsl prikljucka ili ce oni morati mijenjati tehnologiju. sa sadasnjim stanjem nikako nije moguce...

ako ides po tom sistemu da je to samo dvije kune na dan, onda na te dvije kune dodaj, 5 kn za vodu, 6 za struju i tako dalje... kad zbrojis preskupo je. usluga im IMHO vrijedi najvise 20kn mjesecno, pogotovo zato sto potpisujes ugovor na 2 godine...
raf je offline   Reply With Quote