Citiraj:
Autor atha
Da se onda i ja javim.
Mislim da ne pali vise akcija kod bake iz vise razloga.
Imam osjecaj da smo dobili isto hrane kada nas je bilo 20ak ikada nas je bilo 32 kao zadnji puta.
Do cevapa nisam dosao, osim sto ih nije bilo previse, nego zato sto je netko zagrlio pleh.
Nije bitno tko, vjerojatno znate i sami ali ne govorim ovo radi pojedinca vec radi ostaloga.
Takodjer, jedva smo nalazili mjesto za sjesti na terasi, nije bilo stolica,
a prolaz za jedne strane na drugu, a da se ne predje preko zemlje i cvijeca je nemoguc.
I dalje...neki covo navodno iz rektoomata nas je potjerao u 5 do 22h, a vjerujem da bi svi ostali i puno duze, zar ne?
Znam da su "Zderonje kod bake" postale vec tradicija, no isto tako radi gore navedenoga smatram da bi bilo dobro
potraziti novu lokaciju gdje ove stvari nebi bile problem. Bolja varijanta bila bi svakome u tanjur jednaka porcija.
I da je vise od 50kn, nije problem - ali barem znam da je pun tanjur po mjeri jednog Zderonje.
Dok su Zderonje bile u samim zacecima, dolazilo vas je 10-15, bila su 2-3 pladnja mesine i ostaloga, a sada to ocito vise ne pali.
Just my opinion...
|
aj ne seri dao sam ti 2-3 pazi ja ti dao 2-3 JA znas sto to znaci

oko kolicine klope se fakat da pricat(dada znate kolko zderem) predzadnji put sam isao po sendvic...osto gladan
ovo oko cevapa je mni osobno za***ancija

al ajd da se sredit da vam sve ne pocapam...bit cu pristojan
Citiraj:
Autor Jelc
E, to bi bilo idealno.
|
nebi...vecina bi nas ostala gladna...2 porcije jos prolaze
Citiraj:
Autor Fleks
I špagu za fisha
Mislim i pes ima mira dok jede. Kolko god to bilo smijesno, meni ide na živce.
Zato predlazem da sjedi kraj mitzeka 
|
pusa
edit: mislim da je spaga preslaba
Citiraj:
Autor mitzek
ja odavno sam svjestan da Baka koristi nasu vezanost za njenu kujnu,ali avaj,isto tak odavna ne drzi stangu nama Zderonjama sa kolicinom klope koju servira..prema tome,moje osobno misljenje -ak se vecina dogovori drugdje-ide se drugdje,naime sami bumo odlucili gdje-kak i za kolko budemo jeli..
Amdejcek i ja smo prekjucer ostali gladni pri Baki na gablecu,otela nam pare i maltene nas sterala proc.....bice daje i njoj skocila "stanarina" pa treba ogulit ofce.....
deca,meni osobno je svejedno,samo s obzirom kolko smo slozni i skloni dogovorima,sljedece Zderonje,na novoj lokaciji budu ujesen,ali 2017 godine...
tolko od starog Zdere...
|
ovak...a zasto jednostavno se ne napravi grill??
jednostavno odemo na jarun il tak nekaj,kod nekog na viksu...grunt nesto,jedne subote, petka...uzmu se 2 rostilja...ostatak se sredi ranije, kupe se 2 gajbe pive, ostatak cuge itd...kave ima u bircevima...parking...eh to se da sredit...
tak smo mi bar iz razreda radili...tam u kucice kod soma jure tj skate parka gril van i deri