Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 22.09.2006., 13:24   #7242
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor mitzek Pregled postova
ja odavno sam svjestan da Baka koristi nasu vezanost za njenu kujnu,ali avaj,isto tak odavna ne drzi stangu nama Zderonjama sa kolicinom klope koju servira..prema tome,moje osobno misljenje -ak se vecina dogovori drugdje-ide se drugdje,naime sami bumo odlucili gdje-kak i za kolko budemo jeli..

Amdejcek i ja smo prekjucer ostali gladni pri Baki na gablecu,otela nam pare i maltene nas sterala proc.....bice daje i njoj skocila "stanarina" pa treba ogulit ofce.....

deca,meni osobno je svejedno,samo s obzirom kolko smo slozni i skloni dogovorima,sljedece Zderonje,na novoj lokaciji budu ujesen,ali 2017 godine...

tolko od starog Zdere...
da se i ja nadovežem, količina hrane koju dobijemo je ista ko kad nas je bilo 10-15, problem nastaje kaj nas je sada 25-30, uz jednaku količinu mesine koju dobijemo na platama.

prije se sa žderonja odlazilo krcat i nije se moglo jest nekio vreme, sad se pak odlazi gladan. priej mi nije bio bed iskract 50kn za hranu +30 z acugu al zadnji puta mi je bil žal para, mogle sam za tih 5 banki otić u Piteriju Tomsilav zet si platu mješanog mesa+ extra pommes frittes ( rukom rezani). Nit je klopa kod Bake više ono kaj je nekad bila, a imam i osijećaj da je i pivce dobilo šus vode.

Tak da sam ja defitivno za promjenu lokacije.
Gde bu to bilo ostavljam na odluku velikom vodstvu, ergo. počasnom doživotnom precjednku Jeltz Vogonu jr., velkom tajniku i šefu vijeća za imenovanje AMDejcu, te veeelkom slavnom precjedniku bratstva mitzeku.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote