Citiraj:
Autor mitzek
ja odavno sam svjestan da Baka koristi nasu vezanost za njenu kujnu,ali avaj,isto tak odavna ne drzi stangu nama Zderonjama sa kolicinom klope koju servira..prema tome,moje osobno misljenje -ak se vecina dogovori drugdje-ide se drugdje,naime sami bumo odlucili gdje-kak i za kolko budemo jeli..
Amdejcek i ja smo prekjucer ostali gladni pri Baki na gablecu,otela nam pare i maltene nas sterala proc.....bice daje i njoj skocila "stanarina" pa treba ogulit ofce.....
deca,meni osobno je svejedno,samo s obzirom kolko smo slozni i skloni dogovorima,sljedece Zderonje,na novoj lokaciji budu ujesen,ali 2017 godine...
tolko od starog Zdere...
|
da se i ja nadovežem, količina hrane koju dobijemo je ista ko kad nas je bilo 10-15, problem nastaje kaj nas je sada 25-30, uz jednaku količinu mesine koju dobijemo na platama.
prije se sa žderonja odlazilo krcat i nije se moglo jest nekio vreme, sad se pak odlazi gladan. priej mi nije bio bed iskract 50kn za hranu +30 z acugu al zadnji puta mi je bil žal para, mogle sam za tih 5 banki otić u Piteriju Tomsilav zet si platu mješanog mesa+ extra pommes frittes ( rukom rezani). Nit je klopa kod Bake više ono kaj je nekad bila, a imam i osijećaj da je i pivce dobilo šus vode.
Tak da sam ja defitivno za promjenu lokacije.
Gde bu to bilo ostavljam na odluku velikom vodstvu, ergo. počasnom doživotnom precjednku Jeltz Vogonu jr., velkom tajniku i šefu vijeća za imenovanje AMDejcu, te veeelkom slavnom precjedniku bratstva mitzeku.