Citiraj:
Autor Mailman
nisu li to one verzije koje su crkavale?
|
nisu crkavale već su imale problema u vidu artefakata u 3DM06 DeepFreeze, BF2 i Oblivionu
no eVGA je po tom pitanju bio najbrži i odnos prema kupcima mu je na zavidnoj razini za razliku od XFX-a ili još nekih
oni su se odmah bacili na posao i izbacili ćak 6 revizija biosa za 7900GT seriju jer je u njemu i bio problem.
Inaće i ja na svojoj Leadtek 7900GT E imam bios od eVGA toćnije bios od 7900GT KO Superklok rev6 koji sam prvo modao kako bi se dao natoćit na Leadtek.
No najveća razlika između te SuperClocked i obićnih 7900GT (pa ćak i Ex verzija) je napon na GPU koji je po def već na 1,45v
Te grafe rasturaju sve živo i definitivno su odlična kupnja. Istina da se to može napraviti sa bilo kojom 7900GT kad se moda ali ova ima garanciju na napon od 1,45v i one taktove
još veća perverzija su Signature serije ali one košajuuuu
Citiraj:
Autor SRV
Kako Wolv rece, to je sredjeno. Bila je greska u biosima grafa, a problem je postojao kod svih onih sa tvornicki dignutim Vcore-om.
|
NE nisam to rekao, rekao sam da su probleme imale zbog lošeg biosa što si dobro napisao,
ali problem je bio kod grafa sa tvornički dignutim taktovima a ne naponom
i da taj problem je koliko vidim stvar prošlosti
BTW što se tiće testa i samog članka sve5 nego malo me iznenadio ''loš'' overklok kartice (toćnije GPU-a)
iskreno očekivao sam taktove od cca 650+MHz za GPU dok je cca850-900MHz za memu očekivano.
Pogotovo jer kao što sam rekao one već serijski imaju 1,45v za GPU a pri tom naponu npr moja Leadtek sa biosom od dotične eVGA leti na 680MHz a artefakti počinju na 685MHz, sa 1,4v ide na 665MHz
No dobro sigurno je za takav OC ''zaslužan'' stock cooler
Moje reze su ipak sa VF900Cu a temp u load-u pri 1,45v ne prelaze 57°C