View Single Post
Staro 30.07.2003., 10:26   #15
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by tor
Ma ne to je bio potez u očaju, kad ostanem bez odgovora (svali sve na matičnu)
Ali ako nije najnoviji BIOS flešan, moguče je da MBO ima problema s očitavanjem kekseva, AGP sabirnice i sličnih stvari. ALi uostalom kao što kaže Madboy ako igre ne trzaju...
Ono što stoji je to da brand name proizvođači matičnih puno brže reagiraju na takve stvari (ako je do ploče) pa izbace novi BIOS koji takve stvari rješavaju. Jebiga to je sastavni dio suporta.
a neznam bas....po meni je abit bi brand-name ali recimo nikad nije izdao bios koji bi popravio sranje kad ubacis gf4MX grafulju u plocu i zbog cega sam na kraju se morao rijesiti kt7a s kojom sam bio happy, kod bratica ni dan danas s najnovijim biosom ako reetiras CMOS a unutra je tbb procesor nece ti htjeti bootati ili dok ga nepukusas upaliti 100 puta ili dok nepopizdi, posudi mog palmina, namjesti postavke pa onda ubaci svoj proc......

a sad imam ECS koji (barem za ovu plocu) izdaje redovno BIOSe i probleme rijesava cim dobije prituzbe korisnika...
mislim ono, model je star pun kurac a evo jucer sam skinio novi bios.i neznam jeli do njega (sumljam) ali komp mi se boota ko lud, za nekih 8 sekundi
greg SE je offline   Reply With Quote