Citiraj:
Originally posted by Mrvica
HEHEHE prije neg si ti poceo "solit pamet" i ucit od .... to je sve isprobano i mogu ti samo rec da su najbolji rezultati sa ZATVORENIM kucistem i dobro rasporedjenim ventilatorima u kucistu koji ce upuhivat i ispuhivat zrak!!
|
posto si me sad vec poceo blago (mos mislit) iritirat moram ti fakat rec si glup. nemoj se uvrijedit, ali mora da je to. dva tvoja posta zaredom su mi dosta. prvi simptom: pobijanje tudjih postova bez argumenata. simptom drugi: ne citanje postova na koje se bunis. Nemoj molim te ovo preosobno shvatit, jer je dio moje quasi ljutnje prema tebi zapravo usmjeren prema svima koji forsiraju ventilatore koji upuhuju zrak. Pa sta vi casni PhDevi mislite da ako stavite rupu, otvor (bilo promjera 8cm, bilo cijela bocna strana) da zrak nece ulazit. NEWS FLASH!!! Nemozes stvorit vakuum u svom kucistu sa tako primitivnom metodom kao sto je jedan ventilator i zatvoreno kuciste (ili jos bolje, otvoreno, ali bez ventilatora). Jos jedna vrijedna informacija: koliko zraka izadje (koliko ga ispuse tvoj ventilator) toliko ce zraka uc. Ako pitas cemu onda uopce ostavljati rupu (bocnu ili 8cm), odgovor je very simple: da olaksas zraku da udje, a ne da se sam snalazi kako moze kroz sitne rupice. Ako je sve to vec isprobano, kako to da nisi shvatio da su rezultati isti sa mojom metodom i tvojim ZATVORENIM (cemu velika slova? pa ti si taj koji ne cita detaljno postove) kucistem + vent viska.
Sorry na ovakvom tonu, vidio sam tvoj

na kraju, ali nisi prvi, ni zadnji, koji ce mi tvrdit da je potreban prednji ventilator.
Moralka storije jos jednom: ukoliko ostavite bocnu stranu praznu ili dovoljno veliki otvor za zrak, vent koji upuhuje vam nije potreban. A i mali "pipe" izmedju venta s proca i onog koji ispuhuje zrak je vise nego dobrodosao.