Citiraj:
Originally posted by tor
Ha!!!!!!!rijesio sam stvar, ne mogu i dalje izvesti testove na Direct X ali mi unreal ne smrzava! Nemres belivet. Malo sam kopao po Win i imas jednu opciju "Program Compatibility Wizard" i pomocu nje instaliras drivere od graficke i on zapamti kao najbolje postavke i ne da im da se poremete. Kad pokrenes wizard on te prvo pita koji program i s cim zelis da bude kompaktibilan tj. na kojoj je platformi on radio OK, zatim te pita za drivere i u biti preko njega instaliras programe (drivere). Neznam sto tocno napravi ali radi, Unreal mi se vise ne smrzava. Hvala svima na pomoci. A za dir X sam i sumnjao da ga ne trebam dirati ali sam hti prvo vas pitati da budem siguran. Pa evo ako kome moze ovo moje pomoci...
|
Quotam sam seba ali nema veze. Našao sam riješenje i za testove. Skinuo sam s neta Kyro Xp Tools i to je riješilo problem.
Ako neko ima slićne probleme s Kyro karticom nek mi se javi, koliko sam je izmoždio i istestirao postao sam stručnjak za nju. Pa eto ako kako mogu nekom pomoći biti će mi drago.