View Single Post
Staro 20.06.2002., 19:41   #7
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by tor
Ha!!!!!!!rijesio sam stvar, ne mogu i dalje izvesti testove na Direct X ali mi unreal ne smrzava! Nemres belivet. Malo sam kopao po Win i imas jednu opciju "Program Compatibility Wizard" i pomocu nje instaliras drivere od graficke i on zapamti kao najbolje postavke i ne da im da se poremete. Kad pokrenes wizard on te prvo pita koji program i s cim zelis da bude kompaktibilan tj. na kojoj je platformi on radio OK, zatim te pita za drivere i u biti preko njega instaliras programe (drivere). Neznam sto tocno napravi ali radi, Unreal mi se vise ne smrzava. Hvala svima na pomoci. A za dir X sam i sumnjao da ga ne trebam dirati ali sam hti prvo vas pitati da budem siguran. Pa evo ako kome moze ovo moje pomoci...
Quotam sam seba ali nema veze. Našao sam riješenje i za testove. Skinuo sam s neta Kyro Xp Tools i to je riješilo problem.
Ako neko ima slićne probleme s Kyro karticom nek mi se javi, koliko sam je izmoždio i istestirao postao sam stručnjak za nju. Pa eto ako kako mogu nekom pomoći biti će mi drago.
tor je offline   Reply With Quote