Za live sam rekao kao neku usporedbu jer se realno nemože se usporedit Live! serija i Audigy serija.
Ovo što kažeš za razliku u kvaliteti zvuka, ako nisi imao sve tri teško da se može usporedit pogotovo ako se radilo tad o nekim zvučnicima od 300kn jer se tu razlika ne vidi...
Kak sam osjetio razliku, pa ovako Audigy2 sam imao oko 2 god i onda sam kupio Audigy4, razliku sam osjetio jedino kad sam jako pojačao manja je distorzija i za malu nijansu bolji zvuk jer da nema razlike radilo bi se o istim čipovima, softver tu nemože puno učinit.
Prva live serija je imala masu problema, da ih idfem nabrajat pola se ne bi sjetio jer me više ona ne zanima a i zaboravio sam da budem iskren
Ako bi rekao smeće sa jedne strane ne bi puno pogriješio al pošto se radi o starim proizvodima i proizvodima koji su kad su se pojavili napravili veliki boom nemogu reč...
Naravno da nisam zamjenio.
E sad kad bi sada ponovo uzimao zvučnu prije bi uzeo Audigy4 za manje love nego Audigy 2 ZS za više..
Ne kažem da su to loše zvučne čak dapače to su izvrsne zvučne, isto kao i SE samo naravno ovisi za što čovjeku treba zvučna, samo za slušanje mjuze, gledanje filmova, ili neka obrada zvuka..
Btw. Koju zvučnu sad imaš?