Tema: LOGITECH G15
View Single Post
Staro 13.09.2006., 22:56   #17
GrannyKiller
pazi babu!
Moj komp

GrannyKiller's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
oj a kak to da se hrvatska slova ne vide... kolko ih ima, 5, žđšćč? samo njih 5 ne svjetli? jel to fakat bed kaj se ne vide, dal ono nimalo se ne vide u mraku ili.... i dali slova liče na ostala slova mislim nisu ono ružnija u odnosu na ostala original slova....?

ma vide se, ali dosta slabije nego ostale tipke...ja joj to ne zamjeram, budući da layout znam skoro napamet. kada radiš po danu, bolje se vide (što je i logički...).

evo moji dojmovi: tipke su mekane, i zbilja je udobno pisati na njoj, no očekivao sam nečujne tipke, a ove to baš i nisu. ipak, nisu glasne što je plus, negdje su u sredini po glasnoći...multimedijalne tipke su super, a G tipke i LCD ekrančić su jako korisni. G tipke puno koristim u Photoshopu da zamjene kombinacije tipa Shift+CTRL+U...na jednoj tipki je obavezno Ctr+Alt+Del : roller :
Ekrančić je vrlo koristan, meni prije svega za chat preko Trilliana dok nešto igram ili radim.
Podloška za dlanove i dobar dio tipkovnice je napravljen od nekakve jako fine plastike, ustvari ne znam što je to...kao i miš kojeg koristim...Mx518 (ubojita kombinacija : DualWiel).
maleni Enter ne smeta, čak mi i paše...bitno da je sve ostalo na mjestu i standardne veličine.
USB hubovi dobro dođu za spajanje gamepada, bluetooth adatera i ostale stvari za koje najčešće nema mjesta...
GrannyKiller je offline   Reply With Quote