Citiraj:
Autor trpi
oj a kak to da se hrvatska slova ne vide... kolko ih ima, 5, žđšćč? samo njih 5 ne svjetli? jel to fakat bed kaj se ne vide, dal ono nimalo se ne vide u mraku ili.... i dali slova liče na ostala slova mislim nisu ono ružnija u odnosu na ostala original slova....?
|
ma vide se, ali dosta slabije nego ostale tipke...ja joj to ne zamjeram, budući da layout znam skoro napamet. kada radiš po danu, bolje se vide (što je i logički...).
evo moji dojmovi: tipke su mekane, i zbilja je udobno pisati na njoj, no očekivao sam nečujne tipke, a ove to baš i nisu. ipak, nisu glasne što je plus, negdje su u sredini po glasnoći...multimedijalne tipke su super, a G tipke i LCD ekrančić su jako korisni. G tipke puno koristim u Photoshopu da zamjene kombinacije tipa Shift+CTRL+U...na jednoj tipki je obavezno Ctr+Alt+Del : roller :
Ekrančić je vrlo koristan, meni prije svega za chat preko Trilliana dok nešto igram ili radim.
Podloška za dlanove i dobar dio tipkovnice je napravljen od nekakve jako fine plastike, ustvari ne znam što je to...kao i miš kojeg koristim...Mx518 (ubojita kombinacija : DualWiel).
maleni Enter ne smeta, čak mi i paše...bitno da je sve ostalo na mjestu i standardne veličine.
USB hubovi dobro dođu za spajanje gamepada, bluetooth adatera i ostale stvari za koje najčešće nema mjesta...