Tema: LOGITECH G15
View Single Post
Staro 13.09.2006., 07:31   #10
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
da ne otvaram novu temu. ciljam na novo tipkalo i brijem saitek eclipse ili g15. g15 ima veeliku prednost zbog mulrimedijalnih tipki i 80% uzimam nju. al prvo dva pitanja za g15. dal ima naša slova, ono č ć đ š ž? al na tipkovnici napisana ne ovo njemački layout al piše hrvatski. to nije dobro. i recite mi za tipke na g15, jesu li udobne fine za stiskat znaš kad si stisno tipku, dali je možda neko radio i sa eclipse i sa g15, dojmovi....? ne javljajte mi se vi samo sa eclipse vidio sam već da hvalite tipke, a ko zna g15 možda ima bolje
a gle, to dal su tebi udobnije jedne ili druge to mozes jedino sam probat.. odi u Links i decki ce ti sigurno dat da probas obje. (barem dok sam ja kupovo Links je imo obje)
Inace Saitek je i mene odbio svojim njemackim "nedostacima". Prek hrvatskog jos i predem ali njemacki ne dolazi u obzir. Ja inace preferiram engleske tipke.
a sto se tice hrvatskih an G15, jedini sluzbeni uvoznik ih obavezno nosi na dostapmavanje HR znakova i tek onda idu u prodaju (znam ja jer sam zvao Links i htio jednu PRIJE toga no tako su mi objasnili i rekli da nema sanse).. tak da imas odstampana slova... no svijetlost ne prolazi kroz njih nego kroz originalne znakove, sto je meni osobno najbolja kombinacija - imas original, no i HR slova ako ih zatrebas.

P.S. ako nabavis 100% eng, javi se mogli bi zamjenit tipke