Citiraj:
Originally posted by greg SE
oooo, vjeruj mi, svaki dan se desava da ljudi kupuju stare ATI grafulje misleci da kupuju nesto najbrze na svijetu.....ali nisu djeca kriva sto nekuze neke stvari.....
ali vratimo se - nije li 9100 dno 9xxx ponude????nemoj spominjati stare grafulje 8500 i slicno, one su van konkurencije)
|
Pa ne pričam sad tu o maloj djeci. A kad smo već kod toga mogu sad i ljudi uzet koju atijevu grafu više kad ih već nisu prije uzimali zbog nvidijinog marketinga valjda i ati ima pravo pobrat neko vrhnje zato kaj ima tehnološki napredniju arhitekturu. A kad smo već kod toga to kaj ati ima tehnološki napredniju arhitekturu niju mu dosad pomoglo da poveća značajnije udio na tržištu nauštrb nvidije.
Ja ne znam ali ti fakat trebaš pročitat postove na ati forumu zadnjih godinu dana pa onda da popričamo. I ne mogu izostavit priču o 8500 karticama jer je to jezgra na kojoj su bazirane 9000 9000 pro i 9100 točnije 8500le je preimenovana u 9100.
Dakle 9100 je nazivno bolja od 9000 i 9000 pro a ono kaj ti ja hoću reć je da trenutno za tolko para kolko se traži za 9100 64 mb model dakle 500 kn kod švercera 400-450 na newsima ne možeš naći bolju karticu.