View Single Post
Staro 10.09.2006., 21:05   #71
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
@masni
1. kaj se tiče restartanja fakat nisam znal za taj problem, zadnje asusice koje sam sastavljal u konfe je bila p4p serija... možda to nije prestrašno, ali me živcira. i neće biti problem jer se neće kompjuter uopće restartat ako ne bude potrebe zbog greške u winsima,, mene živcira jer kod podešavanja i instaliranja sustava ima puno restartanja. moja greška kaj se nisam raspitivao o toj ploči
2. kaj se tiče fsb walla znam da p5b idu puno više i znam da sigurno znaš puno više o oc-anju od mene ali nisam početnik, nekaj u biosu gadno ne štima. već sam napisao da pojedine postavke biosa jednostavno nestanu s ekrana kod podešavanja. mislio sam da je problem u flashanju, možda nisam dobro flešao, ali sam ponovio još dva puta i uvijek isto... jedino nisam uopće probao stari bios s kojim je ploča došla - 03xx. to ću probat prvom prilikom, pa onda ak zapnem pošaljem ti pm
3. fan error sam napisao da sam riješio, znao sam di je problem.
4. vdimm nemam namjere radit jer nije moja konfa, ali sam samo komentirao da bi bilo zgodno malo više struje.
5. kaj se vdroopa tiče to je fakat strava, ali vidim da su i druge conroe ploče vrlo slične po tome, asusice najviše.
6. kad bi dodali bar jedan djeljitelj u korist cpu-a to bi bilo prekrasno, iskoristio bih ovaj kingmax i proc u potpunosti

inače me ploča iznenadila kvalitetom izrade i osobito hlađenjem. mislio sam uzet hr01, ali sad vidim da nije bilo potrebe.