View Single Post
Staro 10.09.2006., 21:02   #445
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Michael i Ferrari u srcu. (Renault na qurcu, sala)
Citav dan sam nekako tuzan i s***an. Pratim Ferrari od '94, za Michaela navijam od '96, mada sam ga gotivio i dok je vozi za Benneton (u kojem je '94 osvoio sampionat sa samo 1 bodom prednosti ispred Hilla, a '95 ga ogulio sa 30+ bodova razlike). Kada je na pressu rekao da se oprasta od formule, suze su mi krenule na oci. Kada se samo sjetim onih prijasnjih sezona dok se borio sa Hakkinenom, pa ona dramaticna zavrsnica (zadnje tri trke) '98 koju je ipak "izgubio" (nadam se da se to nece ponoviti ove godine), pa sezona 2002 kada je Ferrari od 17 trka pobjedio 15, a Schumacher i Barrichello ostavili ekipu daleko iza sebe, pa sezona 2004 kada su imali ucinak 15/18 (k'o loto). Jadni Hakkinen je zbog Schumija napustio formulu, jer mu je ovaj nabijao nervozu samom svojom pojavom na stazi. Nadam se samo da Schumi nece otici u totalnu penziju, nadam se da ce, kao i Hakkinen, otici u DTM ili tako nesto pa da ga i tamo gledamo, jer ja zivot jednostavno ne mogu zamisliti bez tog Nijemca.
Svaka mu cast i kapa 3 puta do zemlje za sve ono sto je ucinio. I nakon 90 pobjeda se raduje kao malo djete kada se popne na postolje, razvali kez od uva do uva i saljeva onaj sampanjac kao da mu je poslednji.
Jednostavno se bojim da ce F1 "propasti" bez njega, da to vise nece biti ono staro, ali znam da cu i dalje navijati za Ferrari, a i Schumija ako nastavi voziti nesto drugo.

Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 10.09.2006. u 23:02.
Milentije je offline