19.07.2003., 20:52
|
|
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: problem s radeonom
Citiraj:
Originally posted by kamen
Kupio sam Manli Radeon 9100 64 MB, takt jezgre 250 MHz, takt memorije 200 MHz i imam problema s padom fps-a. Testovi: 3D mark – 6100 (u redu), Quake 3 – 116 fps (u redu), Grand Theft 3 –10 do 40 fps (nije u redu), Morrowind – 10 do 40 fps (nije u redu), Battlefield 1942- 40 do 50 fps (u redu), Need for Speed: hot pursuit 2 – oko 40 fps (u redu), Gothic – oko 22 fps na različitim rezolucijama i detaljima (nije u redu, uvijek isti broj fps-a),....
Konfiguracija: Athlon 1100 MHz, Abit VIA KT133-raid, 256 MB SDRAM (KINGMAX), Creative labs ensoniq 128, TV kartica PixelView, Maxtor 80 GB.
Pokušao sam s raznim driverima, AGP 4x uključen (u biosu dodijeljeno mu je 64MB ram-a), fast writes isključen.
|
E ovako prvo kupio si karticu koju nikom ne bih preporučio ali probaj malo podignut takt gpu i memorije iako sumnjam da će memorija ić baš puno jer je vjerojatno 5 ns ali probaj sa rage 3d ili powerstripom.
Dalje navedi kaj ti to točno znači problem s padom fps-a???
Ja imam problem s padom fps-a kod nekih stvari na daleko jačoj konfiguraciji a moja je teorija da noviji atijevi drajveri dakle od 3.2 naovamo pate od tog problema iako ovisi i o ostatku konfe.
Dalje nisi naveo rezolucije ali prema navedenoj konfiguraciji stvari ti rade sasvim zadovoljavajuće
I da stavi u bajosu aperture size na 128 mb
|
|
|