View Single Post
Staro 09.09.2006., 20:29   #28
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Previše, svakako.
A ovo s grafom - ili su driveri popizdili (imao jednom slučaj isti) ili je stvarno mema otišla.
Evo, napokon sam uhvatio malo vremena ovih dana pa sam se malo poigrao s grafom...i sa driverima..i pazi ovo!

Isprobao je na drugom stroju sa Catalyst 6.7 (koji su meni u pocetku normalno radili) i ista stvar - artefakata kao u prici! Zatim sam isprobao frisku instalaciju WinXP Pro na mom stroju , sa driverima Catalyst 6.8 - isto sranje, artefakata ko u priči! I tako sam danas iz čiste za***ancije išao instalirati origigi drivere sa CDa od GeCube-a (sudeći po datumu izdavanja to su Catalyst 4.5) - i artefaktima ni traga! Nigdje! Ni u jednom testu, ni u jednoj igri!

I nije mi dao vrag mira, isao sam isprobavati i novije revizije drivera. Sa bilo kojim novijim koje sam isprobao iz serije 4.x i 5.x pojavljuju se artefakti - ali pazi sad - RAZLIČITI od onih koje sam na početku ove teme priložio! Pojavljuju se horizontalne crtice pri dnu ekrana i teksture flashaju i malo se "drapaju". A ako pokušam sa bilo kojim novijim Catalyst 6.x (gdje je x>5 ) , pojavljuju se ona sranja koja sam na pocetku teme opisao.

E sad...mislim si ja... tko je tu lud? Grafa inace ima jos garancije negdje do polovice 1. mjeseca u nekoj trgovini u Austriji i trenutno mi Masni (nabavio sam je od njega i eto sad su se sranja dogodila, nije covjek kriv - dogodi se) pokusava srediti da je posaljem tamo na reklamaciju... jer ja ne znam koji joj je Bog, ali nesto opakao za***ava... samo me malo kopka ova situacija sa Catalyst 4.5 driverima... da je ne bi jos slali u Austriju pa da mi je oni vrate nazad, kao nista joj nije ...

Eto to ti je tako kad si prvi put pokusas kupit postenu grafu za stroj

Edit: Pogledao sa Everest Home, nije rijec o Catalyst 4.5, nego o Catalyst 4.6 driverima.

Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 09.09.2006. u 21:05.
JC Denton je offline   Reply With Quote