View Single Post
Staro 08.09.2006., 12:20   #1
studenac
ludjak

studenac's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
i meni se gasi novi komp

Pozz.
Naoruzao sam se sa d915, maticna ECS 848P-A, 512 DDR GAIL memorije, VGA on board, Seasonic 430w i BENQ DW1650.

Sve je super radilo do jedno tjedan dana nakon kupnje,kada mi se sve zgasilo prilikom ubacivanja CDa u cd-rom. Reko WTF,provjerio temp i sve stima i ostao na tome. Onda za 2-3 dana opet prilikom ubacivanja cd-a sve se zgasilo. : stoopid . Pomislio sam na napajanje,ali dao sam brdo para za Seasonic 430 i sumnjam da je stvar u tome. I to se tako gasilo jos par puta prilikom ubacivanja cd-a (ali ne svaki put,nekad i u sred kopiranja s cd-a na hard,a nekad prodje sve ok!) I sad, mjesec dana od kupovine, poceo se ponekad gasiti bez da uopce diram cd-rom, onako, usred surfanja,bez razloga. : hitthewa Nekad lupim 2 programa da skeniraju od spywarea istovremeno, svira winamp, surfam, word otvoren, i skidam s neta i nikom nista. A danas se probudim, ladno otvorim mozillu i... PLONK! A da ne spominjem da brzina rada sad na kompu vise nema veze s onim kada sam ga kupio,cak i kad su win bili puni programa koji mi trebaju,opet je brze radio prije tjedan-dva nego sada...

win su svjezi,sve stalno cisceno od virusa i spyware-a, defragmentirano, registry stalno ciscen (iako full sumnjam da se softwareski problem)

Sto mislite u cemu je problem? Help
Everest print screen:http://38.99.150.147/dl/781cf74291ad...t%20screen.JPG - jesu ovi naponi na railovima ok? 5V= 5.51 i te sheme...btw.,hdd temp sere,wd 250 i jos active cooler na njemu sa svaki slucaj.

Zadnje izmijenjeno od: studenac. 08.09.2006. u 12:34.
studenac je offline   Reply With Quote