View Single Post
Staro 07.09.2006., 23:22   #46
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Pa zapravo i ne previše...
Eto vidis...

Citiraj:
Pa naravno nisam li to odma rekao?
Jesi, ali ne eksplicitno. Uz igranje spomenuo si i pregrst drugih, normalnih stvari koje covjek moze raditi na racunalu.

Citiraj:
Krivo me shvaćaš, meni ne smeta to - previše, smeta me samo - načelno...
Shvaćaš?
Nazalost, davno sam prestao psiholoski profilirati ljude preko Interneta, pa mi zapravo i nije jasno. Smeta te, ali te ne smeta? Hm...

Citiraj:
Kao npr kad me smeta što neko za susjednim stolom u bircu pjeva Cecu i nabija kriglom po stolu ali me ne smeta na način da ću ga sad ić tići zbog toga... U tome je stvar...
Dakle, smeta te. Razlika je u reperkusiji, sto nema direktan utjecaj na cinjenicu da te zapravo - smeta.

Citiraj:
Nebih baš rekao...
Ja bih, po svemu sudeci.

Citiraj:
opet tvoje mišljenje na koje imaš pravo
Tvoji problemi nadilaze neshvatjanje osnova IT poslovanja? Ne, ja *ne* mislim, nego iznosim suhoparne cinjenice, svidjele se tebi one ili ne. Kao sto rekoh, postoji svijet izvan PC-a, Windowsa i Kvejka...

Citiraj:
iskreno zaboli me nešto što ti misliš o meni nadrastao sam potrebu da se sviđam svemu i svakome tamo negdje u osnovnoj školi...
Odakle ti osjecaj da sam stvorio misljenje o tebi, bilo kakvo?

Citiraj:
Onda sam naime shvatio da što god radio u životu neko će se već naći ko će te smatrati idiotom prema tome...
Ne znanje te ne cini idiotom. Ustrajanje u tom istom neznanju je nesto sasvim drugo...

Citiraj:
Zaboravio si još neke časopise...
Na ove sam predplacen, pa eto... Za Chicku nemam dovoljno djeparca, ih.

Citiraj:
Ne nije jednostavno činjenica...
Ne, nije, ali dobro. Primjera imas koliko hoces, pogotovo u onom tvojem "freeware" sektoru.

Citiraj:
Sorry ali nij dobar primjer jer čista logika kaže da nešto što je materjalno dakle treba ga sasataviti od neke sirovine znači uštedu ako se napravi jedno naprama milujun, ali eto što ti misliš što je lakše prodati 100 kompova po milijun dolara ili milijun kompova po 100 dolara?
Joj, ne laprdaj. Odgovori mi jednostavno na pitanje, bez prevelike filozofije. *Imas* jedno racunalo od milijun dolara i milijun racunala po cijeni jednog dolara. Sto ti se vise isplati prodati, uzimajuci u obzir sve popratne potrepstine?

Citiraj:
I sad ti napraviš neki program ili komp za tržište od 100 korisnka i njih 20 odustane i ti si zaglavio sa 20 komada smća na lageru jer to ćeš teko nekome uvalit ako ne nađeš neku glupu vladu zemlje trećeg svijeta koja će to kupit iz razloga da se kur** kako je svojem resarch institutu kupila 3 uper PC-a...
Ocito jako malo znas o poslovanju takvog tipa.

Citiraj:
Industrija postoji
I onda, zasto ustrajes u tome da to nije tako? Nisi mi bas jasan...

Citiraj:
Otprilike
Nisam bas siguran. No s obzirom da je "otprilike" jako sirok pojam, dr. Filipovic je lijecnik. Otprilike. isatty(3), zvucim ko ona zenska s NoveTV sto stalno ponavlja "navodno"... : hitthewa

Citiraj:
ali nije bitno što je zatomljeno stvar je jednostavno da je šteta ne imati i to iskorišteno kad ionako plaćaš...
Ti si ko onaj cica iz T-Cum reklame: "Sto i platim, to i potrosim"? No, zar ti netko brani koristiti 64 bitni softver?

Uostalom, kao sto ti rekoh, buduci da me bas nisi uvjerio da ti je ni priblizno jasno s kojim pojmovima baratas, do iskoristavanja "64 bita" imas tako dalek put da bi prosjecan korisnik s Pentiumom trebao gorke suze liti koliko je ovaj "neiskoristen".

Citiraj:
Kao kad ideš potrošiti zadnjih 200mb da popuniš mjesečnu pretplatu da skineš neki album, netreba ti, ne želiš ga u biti, ali kad već imaš priliku...
Aha, to su one smeta mi - ne smeta mi fore? Kao, neces album, ali ga zapravo hoces, ali... Uff, boli glava.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote