View Single Post
Staro 07.09.2006., 18:03   #37
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Onda se nema potrebe zamarati cinjenicama od 64bitnim procesorima i slicnome?
Pa zapravo i ne previše...

Citiraj:
Znaci, ipak se igras...
Pa naravno nisam li to odma rekao?

Citiraj:
Jesi se ti malo posvadjao sam sa sobom? Prvo ti je svejedno, pa te nije briga, ali ti je ipak krivo, pa malo nije? U svakom slucaju, to "vrcenje 64 bita" tebi ocito znaci tako malo da ti, eto, uopce ne mora biti krivo sto "vrtis samo 32 bita".
Krivo me shvaćaš, meni ne smeta to - previše, smeta me samo - načelno...
Shvaćaš?

Kao npr kad me smeta što neko za susjednim stolom u bircu pjeva Cecu i nabija kriglom po stolu ali me ne smeta na način da ću ga sad ić tići zbog toga... U tome je stvar...

Ono malo ti je krivo ali ne misliš puno o tome ako neko to baš ne spomene...

Citiraj:
Izgleda da ima, jer i ekonomski krivo percipiras stvari.
Nebih baš rekao...

Citiraj:
To sto ti *mislis* ima jako malo veze s onime sto zapravo *jest*.
opet tvoje mišljenje na koje imaš pravo iskreno zaboli me nešto što ti misliš o meni nadrastao sam potrebu da se sviđam svemu i svakome tamo negdje u osnovnoj školi...

Onda sam naime shvatio da što god radio u životu neko će se već naći ko će te smatrati idiotom prema tome...

Citiraj:
Sto je ovo, citat iz "Moje sudbine", "Arene" ili "Teena"?
Zaboravio si još neke časopise... Ne nije jednostavno činjenica...

Citiraj:
Banaliziras stvari do granice ridikula, no kada vec hoces tako, ovo drugo, naravno. Protupitanje: bi li radije prodao milijun racunala za dolar ili jedno za milijun dolara?
Sorry ali nij dobar primjer jer čista logika kaže da nešto što je materjalno dakle treba ga sasataviti od neke sirovine znači uštedu ako se napravi jedno naprama milujun, ali eto što ti misliš što je lakše prodati 100 kompova po milijun dolara ili milijun kompova po 100 dolara?

I sad ti napraviš neki program ili komp za tržište od 100 korisnka i njih 20 odustane i ti si zaglavio sa 20 komada smća na lageru jer to ćeš teko nekome uvalit ako ne nađeš neku glupu vladu zemlje trećeg svijeta koja će to kupit iz razloga da se kur** kako je svojem resarch institutu kupila 3 uper PC-a...

Ako ti odustane 20 partnera za tržište od milijun korisnika - nikom ništa...

Citiraj:
Industrija, hvala Bogu, opstoji vec dugo vremena, bez ikakvih "freeware kodera" i slicnih budalastina.
Industrija postoji ali to nije industrija onih uređaja o kojima je na ovom forumu općenito riječ i ti to znaš, a industrijsko programiranje i roboti i sl napravice ne spadaju amo...
A što se severa tiče oni su isto komercijali produkt PC svijeta, jer da nema brda John Doe-a sa PC-ima nebi bilo ni www-a ni potreb za serverima itd...

Tj nije da nebi bilo uopće ali bi bila JAAAKO ograničena...

Citiraj:
Bum cega? Loseg hardvera, jos goreg softvera?
Bum toga da i još ponečega...

Citiraj:
O cemu ti to, milo moje veselo? Tebi su se neke stvari gadno pomijesale; znas, postoji svijet (i to veci nego sto mozes zamisliti) iza tvog Pentijuma... 128 bitni procesori? Mase programera? "64 bitni kompovi"? Oh Lord...
Ono sto mene zapravo zanima u citavoj prici je samo jedna sitnica. Jesi li ti uopce svjestan sto to tocno cini neki procesor "64 bitnim" i kakav je to super specijalni "64 bitni kod", koji je zatomljen, neiskoristen i ceka se PC gral da ga otkrije?
Otprilike ali nije bitno što je zatomljeno stvar je jednostavno da je šteta ne imati i to iskorišteno kad ionako plaćaš...

Kao kad ideš potrošiti zadnjih 200mb da popuniš mjesečnu pretplatu da skineš neki album, netreba ti, ne želiš ga u biti, ali kad već imaš priliku...