Citiraj:
Autor Rijecanin
Činjenično stanje "glupog usera"; dakle mene, Gabrea, Jedvaja i ostale ekipe koji briju da su uber pametni i da im treba mrcina jer tu i tamo otvore Photoshop i posvijetle fotku s lošeg digitalca; je da su zapeli na Windozama. To što to đubrence stenje na Celeronu 2GHz i 512 Rama stenje kad uz Firefox mora pržiti DVD.... ili nedo bog da ne može prepoznati lagrebani CD, ajme majko, odmah se sve smrznuti mora; i nije nešto na što možemo utjecati...
|
Heheehehe ja sam ipak malo napredniji od posjetljavvanja u Photoshopu...
Znam čak i izrezat dio slike i pejstat je u novu...
Gle fakat je - ja bi odma bacio winblowse da mi netrebaju za igranje, jednako kao njima znam se ja i linuxom služit, možda čak i više njega znam ispod haube nego što sam išao gledati nove winse - samo da nema tih je!"#"!$#" igara...
Mislim ja mogu ripati filmove s DVD-a pod linuxom, plejati ih, rekodirati, mogu pisati tekstove, crtati nešto, prinati slike, obrađivati fotografije (dobro GIMP nije baš Photoshop ali da se i s njim živjeti i 99,99% vremena mi za ono što sa slikama radim ni netreba ništa osim resize/resample, save for web i cut/crope alata čak niti svjetlina) ali kad kod se dođe do u biti besmislene aktivnosti za ubijanje vremena zvane računalne igre - cmr... ništa, nada zero pints...
Ako se izuzme par velikih ID naslova i tu i tamo neki od ostalih muke isusove se prolaze ako treba pokrenuti išta a da to nebude preko neke emulacije i ako isto nedaj bože traži d3d katastrofa... Dual boot sam dugo vrtio i sad povremeno isntaliram lin kad me obuzme ali je nažalost problem što meni nema logike vrtit dual boot...
Samo pi** iz toga ono čekiraš mejlu jednom pa u drugom pa zaboraviš odgovorit pa se rebootaj da ideš pogledati ako npr forsiraš jednoga... Ma bull crap sve zajedno...
Citiraj:
Autor Rijecanin
Dakle, ako se kupuje nova kanta jer staru polako gazi vrijeme (Recimo XP1700, ili P4 2.0) ok, nema frke, nije Conroe toliko skuplji da se nemre, ali mijenjati proc tipa A64 3000+ i više za Conroe je čisti kretenizam : suicide (što se omjera uloženo/dobiveno tiče). Ako razlozi kupnje leže u "baš bi si kupio novu điđu da se njome igram, a i nisam čak 3 mjeseca spićk.ao niš u komp", ma samo naprijed, za ne toliko previše novaca se dobiva odlična igračka... gnjavite je, stišćite, i navlačite do mile volje ako vas veseli (obratite pažnju na sličnost sa istim radnjama s testisima dok blejite u ekran pri laganoj dokolici): nuts :
|
E upravo to samo to što ljudi pokušavaju naći bilo koji razlog da predoče kako su MORALI/MORAJU prijeći sa A64 X2 na npr Conroe... ISUSE...
Citiraj:
Autor Rijecanin
BTW. Inače se bavim industrijskim programiranjem i ogromna većina korisnika pojma neka koliko ogromno može biti, za PC svijet jadnih i patetičnih, 256Kb memorije...
|
O daaa a kad se tek sjetim komodorca...