Citiraj:
Autor NITROS
6300 nije conroe vec allendale
|
razlika je u?hm da sve nam je jasno sjedni 1.
sad da tebi pojasnim...cache=tranzistor(dada buba ce me sad cudnog ledat)

tranzistor = grijanje, 2xveci broj tranzistora= veca temperatura conroe-a...
allendale je ista jezgra ko od conroe-a ALI bez 2 mb kesa...zato su i hladniji...
@tema
ajmo ovako: zasto desktop segment tako brzo "raste"? zasto->eto zasto: tata tata kupi mi novi kompjutor da mogu igrat nove naslove...
ok serveri...ogromne protocnosti,brzine itd...al gle ipak server treba posluzit hrpu klijenata...dakle s te strane je opravdano...ali imati server doma...zasto?ovo sto buba govori je istina...al cuj danas nije vise sve funkcionalsnost...vec izgled to je ono zalsno!bahacenje ja imam vece brze jace...pocelo od kad covijek zna za sebe...nije prestalo dan danas(i mi smo evoluirali?) na tome i zaraduju te firme...

kao sto ej pocela tema ici tim vodama...nepotrebno je...al cuj sad je kasno...da je to tako islo od samog pocetka bi bilo drugacije...ako ne drugacije...puno brze...
gabre trazis odg na pitanje sto je bolje...dal se isplati davat lovu itd?!pa cuj samo sebi za gust...zato cu ga ja kupit...da vidim kak ide i to je to...vratim ga na stock i do slj generacije, realno gledano 90%(ako ne i vise usera) NE koristi 2. jezgru...sto ce im onda?dovoljno dobar odg?