View Single Post
Staro 07.09.2006., 08:29   #21
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Da samo je većina PC usera ipak onih koji idu u John Doe skupinu (mene uključivo npr) koji se oće igrati, surfati i koristiti kantu kao pisaću mašnu kad im treba ili za isprintati kakv omot za CD, neke dokumente, prezentacije, sheme ili sl... Tu i tamo eventualno ripnuti koji DVD i to sve naravno iz GUI-a...

To što postoje linux/unix orijentirani serveri i sl stvari koji mogu u praksi na 64bita profitirati mene iskreno zaboli, isto tako za neke 3D alate ili sl eventualno bi mi se svidio imati optimizirani 64bitni codec za ripanje u DivX jer bi sigurno dobio 20-30% manje vrijeme kodiranja po taktu ali to ionako radim tako rijetko da mi ovaj Venice više nego zadovoljava i sa običnim...

I osim mene jedno 99% usera je takvih a 1% je onih kojima sve to na što si ciljao treba... Samo je lako zaboraviti da nas 99% daje u buget firmi koje rade software i hardware bar nekih 80% profita a ovih 1% ostatak i to uglavnom samo zato jer su uglavnom admini u firmama i sl pa tamo kupuju skuplje i highend proizvode inače nebi ni onih 1% pokrili...

I da 64bita postoji u kompovima jako dugo pa čak i u desktopu kako si rekao ali efektivno oni još uvjek niti ne postoje tako dugo dok mi John Doe useri ne prijeđemo na njih...

To ti je tako je*ga...
Kako si to lijepo napisao, ja nemam takve pjesnčke sposobnosti. U potpunosti se slažem. kao da ja govorim.

Citiraj:
Autor peroW1 Pregled postova
Conroe rastura i u igrama, bez brige, zato sam ga i kupio.
: Drone :
stvarno argumentiran post, nema što. Rastura.. pa rastura i Barton u igrama..

aj ti to fino podkrijepi brojkama.
Gabre je offline   Reply With Quote