Citiraj:
Originally posted by pinsla
Malo je ovo off topic ali pojavili su se novi radeon tvikani drajveri pod nazivom DNA, napravio ih je neki tip iz nizozemske i ljudi vele da su bolji od omege. Ne da mi se postat link ali na rage3d.com se mogu nać sve informacije.
Baj d vej kaj se tiče drajvera mislim da ati malo sere jer zadnjih par riliseva nisu donijeli nikakav poseban napredak a ja sam otkad sam kupil 9700 imal sam probleme sa 3.4 i 3.5 drajverima. Nevjerojatno nestabilan frjem rejt padovi sa 85 na 30 i sl u nekim stvarima koje bi trebale letit i to sa i bez aa i af. Već sam razmišljao da se vratim nekaj starijim drajverima 3.2 mi se čini još uvijek najboljom verzijom. Po meni par pokrpanih stvari nisu dovoljan razlog za novu reviziju drajvera.
Makar sad sam karticu modal u fire gl X1 i fino mi radi s tim drajverima čak neke igre idu bolje jedino kaj nemam cp-a.
Baj d vej zna neko kak se cracka Maya 5.0 unlimited
just kidding
U 3d s maxu radi jako dobro.
|
Pa.neke stvari bi ti i trebale bolje ići...samo ti si najvjerovatnije bacio samo soft mod-možeš i flashati,nije više onakva bedara kao sa 8500 u FireGL...
Imaš BIOS za FireGL X1...
http://www.3dchipset.com/bios/ati/warp11/index.php
Kaj se tiče Maye-probaj hitit oko na hr.comp.video pod "pogledajte obavezno ovo" od 15.07...ili pitaj BD-a...ja već malo duže nisam sa tim na ti...