View Single Post
Staro 05.09.2006., 15:16   #27
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ajme ljudi vi se potukli a ja pitao za mišljenje..imam račun i garanciju još godinu dana tako da ne znam uopće o kakvim problemima dio ekipe priča,ako ih i bude,vratim nazad i doviđenja..jedino me još muči malo,Jelc koje drivere koristiš..tj koju kombinaciju?

Ja sam sad trenutno na omegama,6.07 i ATT,plus Redline software,a WDM driver sam skinuo sa catalysta 6.7...i u device manageru sam onda dobio nekakav decoder..to je valjda zbog Rage Theater chipa na kartici..na pozadini..piše ati audio/video T200 stream driver..

A dobro sad,šta je bolje,uopće me ne zanima,pitam samo jel ovo realna cijena za ovu karticu,jer em imam 420W chieftec DF tako da nema uopće problema,em sam dobio kompletan bundle uključeno igre i programi,em ovo..em ono..: lol2 :

Tako mi je znaš,uletio jedan klinac..neću imenovati..ima ipak moderatora tu : nono : ,kao..daj mi taj svoj r9800pro spusti na 300 kuna jer za 350kn mogu dobiti 9600XT...ma svaka čast mislim..ima vas klinaca sa prvim kompom milijun ovdje na forumu,ali o tome je otvoren ionako topic čini mi se na svaštari..neću vas vrijeđati..jednostavno..lijep pozdrav moderatorima i hvala na odgovorima..

Za ovu karticu skupio sam sam,nije mi je tata kupio,a bome ni mama..imaju pametnijeg posla,prodao sam mp3 player,r9800pro,pola orig.igara od doma i stare zvučnike...i mogu vam newbies reći da nemate pojma koji je užitak staviti komad hardvera za koji ste sami skupili novac..i to još sve kroz dan dva..koliko mi je prodavač dao vremena...

Oprostite..na dužini..
thedream je offline   Reply With Quote