View Single Post
Staro 03.09.2006., 14:52   #147
TomCat_Ri
Premium

TomCat_Ri's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor crn Pregled postova
Firmware je ovaj zadnji službeni ali radilo je bez problema i sa starijom verzijom i sa raznoraznim betama... Koristim Firefox (sa uključenim adblockom !) i čak i kad stavim firewall na 'high' nemam nikakvih problema. Sve stranice koje si naveo uredno mi otvara i prikazuje sve slike tako da mi stvarno nije jasno zašto ti imaš problema... : stoopid
Da ti nije uključen 'access control' ili 'url filter' ili možda 'Traffic control' (navodno on zna praviti probleme) ... ?
I ja koristim Firefox sa Adblockom, probao sam isključiti i sve "sigurnosne postavke" od T-Coma. Isključio sam i sve što si naveo, plus QoS.

Dakle, sve sam pogasio i neće i dalje. Probao sam i iz IE6. Isto je na svim računalima u kući te u svim Linux / Windows sustavima. Jednostavno me blokira na svemu osim "OFF" i "LOW". Nemam više ideja. Pa čak su mi donijeli i novi router iz T-Coma (sa istim firmware-om doduše, 1.30k IPTV) i ni to nije pomoglo.

Kako si postavio MAC adresu? (Default, "of this PC" ili custom)? Meni je na default.
TomCat_Ri je offline   Reply With Quote